Over mij

My sweet heart wish

Mijn naam is Ersilia en ik ben 100% Italiaans! Ik woon in Nederland met mijn man sinds 2008 en dit is " mijn lege doek waar ik je vertel My sweet heart wish", over mijn ervaring in de wereld van Cake Design, mijn eerste stappen en bevredigingen bij het creëren van cakes en vele andere dingen.

Ik heb altijd een zwak gehad voor zoetigheid, dus is het moeilijk voor mij om een favoriet te kiezen, maar ik heb een voorkeur voor CHOCOLADE! Ik voel me op mijn gemak in de keuken, het is relaxed en brengt me heel veel plezier. Ik ben gediplomeerd als kok en ik heb diverse certificaten en diploma’s voor patisserie en cake design.

In 2012 ben ik begonnen met het creëren en decoreren van taarten als hobby, nu demonstreer ik " My sweet heart wish" niet alleen in woorden maar ook in daden. Ik wil graag mijn passie delen, in de hoop dat je ook plezier en inspiratie in mijn creaties vindt.

♥ Van harte welkom! ♥